عایق رطوبتی چیست

عایق رطوبتی چیست

  • عایق رطوبتی چیست

    در ایام سرد سال ازجمله پاییز و زمستان که رطوبت ناشی از برف و باران باعث از بین رفتن مصالح ساختمانی و خسارت به ساختمان می شود . استفاده از عایق رطوبتی بر روی قسمت های مختلف ساختمان و سازه پیشنهاد می گردد.

    تغییرات شکل عایق

    از گذشته تا به امروزشکل عایق رطوبتی ساختمان تغییر به سزایی داشته است. از عایق های رطوبتی سنتی مانند قیرگونی و ایزوگام گرفته تا عایق های نوین که به صورت پلیمری و نانو تهیه و تولید می شوند.

     

    مقایسه عایق های سنتی و نوین

    در مقایسه این عایق های سنتی با عایق های نوین می توانیم به افزایش دمای ساختمان در مقابل نور خورشید ، افزایش وزن و سنگینی سازه ، اجرا به همراه شعله (اجرای گرم)و …  در عایق های سنتی اشاره کنیم.

    قابل ذکر است عایق های سنتی بدون درنظر گرفتن نوع کاربری و محل عایق بندی در تمامی نقاط ساختمان مورد استفاده قرار می گرفت که همین امر سبب گردیده از کارایی عایق نهایت استفاده نشود و پس از مدت گوتاه رطوبت به محل نفوذ کند.

    عایق رطوبتی نوین به دلیل داشتن پلیمر و ترکیبات نانو درون خودشان،  باعث رفلکس نور شده و دمای سازه را به هیچ عنوان بالا نمی برد. خاصیت کشسانی و ارتجاعی این محصول سبب می شود که محصول دچار ترک و پوسیدگی نشود.

     

    کاربرد عایق های رطوبتی

    از انواع عایق رطوبتی می توانیم به عایق رطوبتی حرارتی نانو که بسیار مناسب برای ترمیم عایق بندی های سنتی و عایق بندی سازه های نو می باشد، استفاده می کنیم. در ساختمان هایی که دیواره های بیرونی آن در معرض مستقیم بارش باران می باشد استفاده از عایق دیوار باران گیر پیشنهاد می شود که با توجه به نوع کاربری آن و قدرت نفوذ بالا به سطوح زیرین خود چسبیده و باعث می شود دیوار ها دچار نم نشود و ساختمان نشست  نکند.

    برای عایق بندی چوب، بتن و سیمان که در معرض رطوبت هستند عایق شفاف بسیار مناسب می باشدکه علاوه بر نمایش سطوح زیرین و عایف بندی سطوح، یاعث جلا و درخشندگی سطح نیز می شوند.

    برای عایق بندی نما های سنگ و آجر می توان از عایق شفاف مخصوص سنگ و آجر استفاده کنیم که علاوه بر زیبایی سطح قدرت تنش های سازه را نیز افزایش می دهد. برای عایق بندی مخازن آب شرب و کشاورزی بهترین پیشنهاد عایق رطوبتی مخازن می باشد که این محصول و قدرت تحمل رطوبت و فشار آب بالا را دارا می باشد و در برابر سایش و ضربات احتمالی مقاومت بسیار ابلایی از خود نشان می دهد.

    تمامی عایق های نوین  در طیف و رال رنگی وسیع و متنوع قابل تهیه و ارائه می باشد. طول عمر عایق رطوبتی بیش از ۳۰ سال می باشد و چنانچه  به همراه الیاف فایبر گلاس اجرا شوند، بیش از ۴۰ سال کاربرد خواهند داشت.

    عایق رطوبتی پشت بام

    جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص عایق کاری انواع سطوح ساختمان کلیک نمایید.

    عایق بندی

    نظرتون درباره این مقاله رو ثبت کنید

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۵ رای

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دریافت مشاوره رایگان

    جهت دریافت مشاوره رایگان در خصوص محصولات، کیفیت، اجرا، آموزش، ضمانت و… لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید تا متخصصین ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.